DTBook to Daisy3 conversion gets stuck without error messages

Forums: 

So I've tried both the CLI and the webui, using OSX 10.8.5

Attempted to run the DTBook to Daisy3 conversion with TTS using the sample dtbook hauy_valid.xml

In the CLI, it gives conflicting information that the audio encoder can't be found and that it's processing, but the webui just gets stuck in the encoding phase. While the dtbook is not small, the CLI got stuck at the last message after only a couple of minutes, and after an entire hour, I decided to just kill the process (after copying the log here).

CLI message using command: ./dp2 dtbook-to-daisy3 --i-source ~/Documents/daisy-pipeline/samples/dtbook/hauy_valid.xml --x-audio Y -o ~/Desktop/pipeline-test/
Job 35b2cffe-46a8-4c5e-accd-0afcf67d97a9 sent to the server
(1)[INFO] LexService for language '': omnilang-lexer
(2)[INFO] LexService for language 'en': rule-based-lexer
(3)[INFO] Lexing information normalized
(4)[INFO] Extra spoken annotations inserted for clarification purposes.
(5)[INFO] Skippable TTS document input skeletons generated.
(6)[INFO] Skippable elements' inner CSS properties converted to SSML.
(7)[INFO] Sections identified
(8)[INFO] could not find the builtin lexicon for language: en
(9)[INFO] lexicons read from the disk
(10)[INFO] ssml assigned to threads
(11)[INFO] PLS info separated
(12)[INFO] TTS document input skeletons generated
(13)[INFO] CSS properties converted to SSML
(14)[INFO] PLS info converted to SSML
(15)[INFO] Unsolicited graphical characters removed.
(16)[INFO] End SSML generation for DTBook
(17)[INFO] Number of working TTS engine(s): 1/3
(18)[INFO] Number of synthesizable TTS sections: 47
(19)[INFO] Number of encoding threads: 4
(20)[INFO] Number of regular text-to-speech threads: 4
(21)[INFO] Number of reserved text-to-speech threads: 0
(22)[INFO] Max TTS memory footprint (encoding excluded): 636MB
(23)[INFO] Max encoding memory footprint: 318MB
(24)[INFO] Text-to-speech threads started.
(25)[INFO] Encoding threads started.
(26)[INFO] No audio encoder found. Encoding thread is stopping...
(27)[INFO] No audio encoder found. Encoding thread is stopping...
(28)[INFO] No audio encoder found. Encoding thread is stopping...
(29)[INFO] progress: 9% [TTS: 36MB encoding: 285MB]
(30)[INFO] No audio encoder found. Encoding thread is stopping...
(31)[INFO] progress: 16% [TTS: 25MB encoding: 295MB]
(32)[INFO] progress: 23% [TTS: 44MB encoding: 316MB]

WebUI Detailed Log: attached

Thanks for the report, I'll try to reproduce. What TTS voice do you have configured by default? (see in OS X Preferences "Dictation & Speech" tab).

I have Alex as the default